SELF

Zavirite u prve fotografije čarobnog drugog vjenčanja Jennifer Lopez i Bena Afflecka!

Vjenčanje koje je obilježilo ovu godinu!

Prije nekoliko tjedana kao bomba je odjeknula vijest o vjenčanju Jennifer Lopez i Bena Afflecka koji su na iznenađenje javnosti nekoliko mjeseci ranije ponovno obnovili svoju romansu. I dok su jedni mislili kako je riječ o još jednom marketinškom triku te da od njihove ponovne romanse nema ništa, skepticima su brzo 'začepili' usta vjenčanjem godine!

Da možda ljubavi ipak treba pružiti drugu šansu dokazuju Jennifer Lopez i Ben Affleck koji su prije nekoliko tjedna svoju ljubav okrunili brakom. Raskošna, druga ceremonija održala se na glumčevom imanju u američkoj državi Georgiji, a sudbonosno da su izrekli u krugu obitelji, prijatelja i brojnih drugih slavnih osoba. Pored bijele dekoracije i clean atmosfere koja je zaista oduzimala dah, poznata pjevačica nije pogriješila niti s odabirom vjenčanice modne kuće Ralph Lauren rađenu po mjeri, a koja je savršeno istaknula impresivnu figuru pjevačice te pružila dozu zavodljivosti zahvaljujući izrezu na leđima.

Nadalje, ovo je drugo vjenčanje ovog slavnog para. Podsjetimo, prošli mjesec održalo se prvo vjenčanje u Las Vegasu, a u kojem je pjevačica na puno skromnijoj ceremoniji nosila dvije vjenčanice. Posebno za oko nam je zapela raskošna vjenčanica na kojoj se može primijetiti potpis dizajnera Zuhaira Murada, no moramo priznati da joj baš svaki look pristaje fantastično!

Foto: Instagram
Objavljeno: 02.09.2022. u 11:27

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p