SELF

Znate li koji je najpopularniji ruž za mladenke koji koriste vodeći svjetski vizažisti?

Otkrijte nijansu ruža koja će savršeno upotpuniti svaki bridal look!

Na dan vjenčanja svaka mladenka želi izgledati besprijekorno. Uz odabir vjenčanice iz snova i prigodan accessories, savršen make up je visoko na listi prioriteta kad je riječ o planiranju savršenog dana. Bez obzira na trendove, svjež, neutralan i look koji naglašava vašu prirodnu ljepotu uvijek je omiljeni izbor za vjenčanje. Ruž je jedan od proizvoda koji ćete htjeti imati cijeli dan sa sobom kako biste u svakom trenutku izgledali savršeno, a u nastavku saznajte favorit vizažista kada se radi o bridal make up-u.

Radi se o kultnom Mac-ovom ružu u nijansi Velvet Teddy. Kremasta formula ruža za usne i pigmentirana boja te mat finish pristajat će uz različite look-ove, a tekstura će vam omogućiti udobnost nošenja tijekom cijelog dana. Iako ima mat finish, ova formula nije isušujuća. Velvet Teddy je topla nijansa boje breskve te će se odlično slagati uz ostatak lica u toplim tonovima.

Ne zaboravimo i još jednu od najvažnijih karakteristika kod izbora make up-a za vjenčanja-trajnost. Na svom vjenčanju najvažnije je da se dobro osjećate i dobro zabavljate. Stoga, željet ćete ruž koji će biti vaš saveznik i uživanje u jelu i piće, fotografiranje te zajedničke trenutke učiniti jednostavnima. Savjetujemo da si priuštite ovaj Mac-ov bestseller. Osim što ćete zabljesnuti na svoj najvažniji dan, vjerujemo da ćete za njim posezati i svakodnevno, ako se nađe u vašoj kozmetičkoj torbici.

MAC Velvet Teddy

Foto: MAC, Instgaram
Objavljeno: 14.11.2022. u 16:53

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p