Lice mjeseca: Sara Sorić

Mlada hrvatska manekenka kojoj predviđamo veliki uspjeh

Kada smo prije mjesec i pol dana tražili zaštitno lice našeg dizajnerskog lookbooka povodom nove sezone Perwoll FASHION.HR-a, potragu smo vrlo brzo i završili. Susrevši se s fotografijom Sare Sorić iz modne agencije Talia Models, znali smo da smo pronašli idealnu djevojku za naš projekt, a mlada srednjoškolka uskoro je zapela za oko i brojnim drugim insajderima s hrvatske modne scene.

U šarenom lookbooku Perwoll FASHION.HR, Sara je zaigrala ulogu prave modne princeze, noseći najnovije dizajnerske komade etabliranih imena eNVy room, Lei Lou by Alex Dojčinović, Ana Marie Ricov, Martine Felje, Ivice Skoke i mnogih drugih. Nakon snimanja koje je proteklo u odličnoj atmosferi, red je došao i na modnu pistu, a Sara je ondje nastupila kao jedna od ambasadorica nove kolekcije branda AMR by Ana Maria Ricov.

Ukoliko ste nedavno prolistali novi broj hrvatskog magazina Elle, Sarino lice zasigurno ste susreli u modnom editorijalu 'Dressing Room', u kojem je mlada manekenka s perspektivnom karijerom pokazala svu moć vlastite transformacije. Ovu vrlinu u njoj je prepoznala i proslavljena hrvatska fotografkinja Mare Milin, koja je osim editorijala za Elle sa Sarom snimila i najnoviju kampanju modnog branda Charlie Design.

Sara je oduševila Mare Milin ozbiljnošću i finoćom svoga lica, a mi uopće ne sumnjamo da će isti efekt ostaviti i na sve buduće suradnike. Nakon što do kraja pokori hrvatsku modnu scenu, sve njene predispozicije daju nam jasno do znanja da je pred Sarom Sorić zasigurno zvjezdana inozemna karijera!

 

H.B.

photo: Jure Perišić/Fashion.hr, Mare Milin/Elle magazin, Charlie Design

 

Objavljeno: 02.05.2014. u 12:41
-1. Ne postoji Linker skripta za ovu stranicu
vrh stranice
p p