KOŽA

Koktel svježine i tonusa za cijelo tijelo

Uzbudljiva svakodnevna poslastica

bio beaute BIO BEAUTÉ® by NUXE nova je linija certificirane organske njege za tijelo, koja kombinira tonizirajuće djelovanje ekstrakta citrona s Korzike s organskim biljnim uljima koja savršeno odgovaraju koži.

U procesu razvoja ove nove linije, NUXE je za svoju organsku liniju odabrao sastojke na temelju njihovih svojstava, ali i njihovog porijekla, u skladu s politikom održivog razvoja. Isprobana i testirana biljna ulja, pretvorena u aktivne, jedinstvene teksture, zajedno s tonizirajućim ekstraktom citrona s Korzike, jednostavno će razmaziti vašu kožu.

Upravo na Korziki gdje je citron jedna od autohtonih biljaka i najstarijih voćaka (ujedno i prastari rođak limuna), NUXE je pronašao lokalnu udrugu proizvođača organskog citrona koji su stekli reputaciju po visokoj kvaliteti svojih proizvoda: voće nije tretirano nikakvim kemikalijama, a prilikom berbe se bere ručno. Ulje suncokreta, sezama i makadamije bogata su esencijalnim masnim kiselinama, a njihova izuzetna biokompatibilnost s kožom omogućava savršenu difuziju aktivnih sastojaka uljnog ekstrakta citrona.
 
bio beaute by nuxe
Uzbudljiv i osvježavajuć miris citrusa stvoren je suptilnom kombinacijom 7 esencijalnih ulja. Citrusne note omekšane su dodirom vanilije u svojoj bazi, stvarajući slatku punoću mirisa... Ova slasna citrusna senzacija prožeta je toplim zrakama mediteranskog sunca. Uz neodoljiv užitak mirisa, esencijalna ulja ujedno pružaju koži jedinstveno djelovanje, zahvaljujući svojim tonizirajućim svojstvima. Esencijalna ulja stimuliraju cirkulaciju kože, pružajući ugodan osjećaj lakoće.
 
Linija se sastoji od 24-satne hidratantne i tonizirajuća gel-krema, hranjivog i tonizirajućeg svilenkastog ulja i 24-satni osvježavajući roll-on dezodorans.
 
Foto: PR
Objavljeno: 05.07.2016. u 15:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p