VIJESTI

Rapsodija mirisa u prirodnoj hidratantnoj kremi

Dašak egzotične vanilije i slatke naranče

Dr. Stribor kozmetički proizvodi nastali su doslovno ‘od nule’. Svaka krema spoj je osobnog iskustva i potpuno prirodnih sastojaka pomno odabranih na temelju blagotvornih svojstava koje posjeduju.
 
Hidratantna krema od vanilije i naranče odličan je prirodan izbor pomalo neobične nutritivne kombinaciju macerata vanilije i slatke naranče. Vanilija & naranča ugodna je hidratantna krema za sve tipove kože. Vrlo je izdašna, upija se relativno brzo i nakon desetak minuta koža je ugodno glatka i zaštićena.
 
Recept nije jednostavan, ali je vrlo jasan: profesionalno ljekarničko znanje iskorišteno je kako bi se odabrali i proizveli kvalitetni prirodni sastojci, a dodatkom osobnog iskustva nastaje potpun proizvod prilagođen vašim potrebama.
 
Eterično ulje usplođa slatke naranče osim što kremi daje glatkoću odnosno lijepu teksturu, čuva prirodnu vlažnost kože.
 
 
Macerat vanilije u marelici aktivnim tvarima njeguje i obnavlja kožu. Ona ima svojstvo da fiksira miris pa sama krema ima dugotrajnu, a opet nenametljivu notu optimizma na vašoj koži. Marelica je univerzalno ulje za njegu svih tipova kože.
 
Tajnog sastojka nema, koristeći Dr. Stribor kozmetiku možete biti sigurni da svoju kožu njegujete isključivo najkvalitetnijim sastojcima iz prirode.
 
Foto: PR

Objavljeno: 11.02.2016. u 15:34

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p