FHR TV

Kako zvuči novi album Lovely Quinces?

Naša najistaknutija kantautorica predstavila novi EP
 
Danas je objavljen Meet Me In Moscow, part one - prvo diskografsko izdanje Lovely Quinces od debija No Room For Us iz 2013. godine.
 
U te protekle dvije sezone jako puno toga se izdešavalo u karijeri Dunje Ercegović, od otvaranja za Tame Impalu i Morcheebu te rasprodanih klubova u Hrvatskoj preko nastupa u regiji i Europi do prekooceanskih izleta na SXSW, u New York, Chicago i Toronto. Ipak, vjerojatno najveće priznanje došlo je prošlih mjeseci kad je s grupom Giant Sand odsvirala (kao predizvođač izvodeći nekoliko svojih pjesama te kao prateći vokal u GS setu) europsku turneju u kojoj se istaknuo sjajan nastup na Primavera Sound festivalu u Barceloni pred gotovo 5.000 ljudi. Odmah nakon te serije uslijedila je ona s Thurston Moore Bandom gdje je kao predizvođačica zasvirala na četiri koncerta.

Prvi dio Meet Me In Moscow sadrži ukupno pet pjesama, otvarajuću Tide, od ranije predstavljenu M te Nostalgia, Pretty i In Time, već dobro poznate s njezinih nastupa. Kao prvi singl odabrana je emotivna, slojevita i moćna Tide koja spade u sam vrh LQ radova. 

Meet Me In Moscow, part one može se kupiti preko Lovely Quinces Bandcamp stranice a od sljedećeg tjedna i preko iTunesa, Amazona i ostalih servisa. Ovaj dodatak part one znači naravno da postoji i part two koji će biti objavljen u listopadu, također kao digitalno izdanje. Oba EP-a bit će spojena na album istog imena, Meet Me In Moscow, koji će u studenom biti objavljen na CD-u i LP-u.
 
Foto: PR
Objavljeno: 08.06.2015. u 13:38

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p