FHR TV

Ovo je novi ljetni hit!

Vrijeme sunca mlade domaće glazbenice mami na ples
 
"Vrijeme sunca, u ritmu ljeta plešu sjene za tebe i mene…" – samo je dio refrena pjesme "Vrijeme sunca" koja će slušatelje osvojiti na prvu. Riječ je o novom funky singlu mlade glazbenice Gine Victorije Damjanović koji će, zasigurno, ovog ljeta biti jedan od slušanijih na glazbenim ljestvicama hrvatskih radijskih postaja.

"Pjesma je nastala iz gušta, jako sam njome zadovoljna, pogotovo jer je ljetna, ritmična, funky, a taj glazbeni žanr jako volim iako se ne želim svrstavati niti u jedan žanr posebno. Rado pjevam balade, pop, soul, r'n'b, ni rock mi nije stran. Sve što u meni budi emociju i inspirira me smatram dobrom glazbom. Nadam se da će slušatelji lijepo prihvatiti 'Vrijeme sunca', pjevušiti je i plesati uz njene taktove", ispričala je 22-godišnja Gina Victoria Damjanović, koja je za ovu pjesmu snimila i spot.

Singl je izdao Aquarius Records, a tekst za pjesmu Vrijeme sunca napisala je, uz Roberta Domitrovića, sama Gina Victoria. Glazbu također supotpisuje s Mihaelom Kvorkom, dok je za aranžman i produkciju pjesme zaslužan Filip Gjud. Gina Victoria nije potpuno novo lice na hrvatskoj glazbenoj sceni. Prije nešto više od godine dana izdala je svoj prvi singl, baladu Tko si zapravo ti?, često nastupa u hrvatskim glazbenim klubovima i jedna je od izvođačica u projektu Ladies.
 
Foto: Zvonimir Ferina
Objavljeno: 26.07.2015. u 09:51

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p