FHR TV

Pogledajte novi spot Sare Renar

Online video premijera - Dani bez sjena
sara renar 
Nakon singla Notturno Sara Renar uoči novog studijskog albuma, koji izlazi krajem ljeta, objavljuje još jedan intrigantan i autentičan singl i njegov videospot.
 
 
Dani bez sjena, naziv je Sarine nove autorske pjesme koja govori o nemiru, kako na individualnom tako i na kolektivnom nivou, a tako i o onoj vanjskoj klimi koja neminovno oblikuje našu privatnu stvarnost: "Ljetni meteorološki uvjeti možda ne odgovaraju atmosferi pjesme, ali je zato društvena klima i te kako aktualna."
 
Video materijal nastajao je paralelno uz promišljanje same pjesme, apstraktan i višeznačan kroz superponiranje različitih objektiva ukazuje na varljivu, iskrivljenu percepciju realnosti. Cvijeće, priroda, žilet-žica i eter.
 
Redatelj videa i ovoga je puta Gustav Golik, koji je režirao i posljednja tri Sarina spota. Za tekst i glazbu zaslužna je Sara, a oko produkcije su se pozabavili Edi Cukerić i Konrad Mulvaj. Priliku da među prvima čuju live izvedbu pjesme imat će posjetitelji Medvedgradskih glazbenih večeri gdje će Sara nastupiti 14. srpnja na glavnoj pozornici.
 
Foto: Jure Perišić
Objavljeno: 15.06.2016. u 12:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p