FHR TV

Poslušajte novi singl Elementala

Singl 'Tijelo pamti' prati senzualni video spot

 
Bend Elemental posljednju godinu obilježio je mnogim promjenama i uspjesima, a da priča ne staje dokazuje i nova pjesma Tijelo pamti kojom će, nadaju se, iznova osvojiti slušatelje, novu publiku i radijski eter.

Tijelo pamti treći je službeni singl s albuma Tijelo, a prati ga vrlo senzualni video spot za koji su zaslužni redatelj Marko Milovac i direktor fotografije Ivan Zadro. Plesnu priču u kojem tijelo pamti sve što doživi, iznijeli su odlični plesači, Martina Nevistić i Adrian Pezdirc. Martina je profesionalna plesačica i osnivačica O.N.E. art company, a Adrian je glumac i plesač, član ansambla ZKM-a.

''Spot je sniman u staroj tvornici Gredelj. U dogovoru sa bendom odlučili smo koristiti medij suvremenog plesa kako bi kroz pokret plesača interpretirali i vizualno popratili teme koje se provlače kroz pjesmu. Koristili smo prostor i industrijsku arhitekturu kako bi vizualno istaknuli tijelo i pokret, koristeći razliku između hladnog, pravilnog, mehaničkog i organskog, fluidnog - ljudskog. Također, koristili smo projekcije na tijelima plesača kao i u samom prostoru gdje smo projicirali lica članova benda'', opisao je redatelj Marko Milovac.
 
Foto: Nevio Smajić
Objavljeno: 14.06.2016. u 13:48

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p