FHR TV

Svjetske hip hop zvijezde snimile video spot na Pagu

Odlična reklama za Hrvatsku!

N
ajveće hip hop zvijezde ovogodišnjeg Fresh Island Festivala - Action Bronson, Joe Bada$$ i Statik Selektah izbacili su video spot s posebnom posvetom otoku Pagu, Hrvatskoj i festivalu. Video je u samo dva dana pogledalo 140 tisuća ljudi, a svi vodeći svjetski glazbeni mediji objavili su vijest.

Tri najveće zvijezde Fresh Island Festival 2015 udružili su snage te snimili spot za hit singl Beautiful Life čija se radnja odvija na otoku Pagu. Na samom početku video spota kroz telefonski razgovor Action Bronsona i Statik Selektaha, Bronson govori “Im bout to eat some BBQ in my underwear”, “Lets just go to Croatia”. Zatim kreće video spot i natpis “Pag, Croatia” te vožnja na jahti po skrivenim uvalama otoka Paga. Fresh Island Team organizirao je kompletno snimanje video spota na različitim lokacija otoka Paga – od vožnje jahtom i vodenim skuterima po skrivenim uvalama, kupanja na bazenu hotela Luna, večere u boutique restoranu Boškinac, vožnje quadovima u Novalji i otoku. Finalni kadrovi video spota Beautiful Life prikazani su s Fresh Island Festivala kada su i premijerno izveli pjesmu, na oduševljenje publike. Očekuje se da će video spot pogledati i do 10 milijuna ljudi iz čitavog svijeta, što je odlična promocija za Hrvatsku i otok Pag.

Fresh Island Festival je najavio svoje peto rođendansko izdanje za 12.-14. srpnja 2016. na plaži Zrće, a za najvjernije fanove festivalske ulaznice se mogu kupiti već sada po super povoljnoj cijeni od 155 kuna za cijeli i to preko poslovnica Eventima ili online.
 

Foto: PR

Objavljeno: 07.09.2015. u 11:51

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p