FHR TV

U 5 minuta do čvrste stražnjice

Od Fitness Blendera do upale mišića u 5 minuta
 
Fitness Blender dvojac čine bračni par Kelli i Daniel, a specifičnost njihovog načina treniranja je u tome što kombiniraju sve vrste fizičke aktivnosti, od kardiovaskularnih treninga do pliometrike, kako bi u što kraćem roku postigli dugotrajne rezultate.

Njihovi ih sljedbenici naprosto obožavaju jer su svi programi koje Kelli i Daniel snimaju posve besplatni i objavljeni na njihovom Youtube kanalu, a druga odlična stvar je što za svaki od njih možete koristiti samo snagu vlastitog tijela i opet dobiti odlične rezultate. Dakle, ideja da vam treba kućna teretana za postizanje vidljivih promjena na tijelu više vam ne može poslužiti kao opravdanje.

U samo 5 minuta ovog treninga koji uključuje šest različitih vrsta čučnjeva, targetirani će biti svi mišići vaše pozadine, a muskulfiber je očekivan jer se vježbe izmijenjuju vrlo dinamično što vam ne ostavlja mnogo vremena za oporavak. Pet minuta vam se možda čini malo, no za postizanje podignute i oble pozadine kroz vrijeme je sasvim dovoljno - a to je jedino bitno.
 
J. S.
Foto: Fitness Blender
Objavljeno: 11.03.2015. u 12:00
Tagovi: fitness

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p